Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...
Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste".
Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)
Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!
Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.
In 10 minute macroul s-a fript.
In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.
Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.
Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult